Metroparty

Haha oj jag skulle ju skriva om den helgen som var då....Tiden bara flyger förbi nu...speciellt den här veckan när barnen börjat sitt sommarlov och jag jobbat arslet av mig minst 12 timmar varje dag. Men idag om en vecka åker jag härifrån. Det känns väldigt bra men ändå känns det så jobbigt. Barnen är så underbara just nu. Så det är/kommer bli känslosamt att lämna detta "liv".
Igår eftermiddag hämtade jag A en sista gång på dagis för både mig och henne då hon ska börja skolan nästa år!!! Är hon redan så stor?? Det kändes sentimentalt. Alla gånger jag gått ibland sprungit fram och tillbaka för att hämta och lämna henne. Alla gånger hon gått på alla trappor som finns längs med den vägen och hoppat ner för dom. Dom gulliga fröknarna som alltid frågar hur jag mår när jag kommer in där något streassad emellanåt.
Förra fredagen var det ju H och E jag skulle hämta en sista gång och träffa alla Au pairer, mammor och lärare en sista gång som jag mött varje dag i snart ett år.

I alla fall jag skulle ju skriva om helgen som var (två veckor sedan). På lördagen åkte jag och Josefin till köpcentrumet Velizy 2 som ligger 40 min bort från Versailles med buss. Anledningen att vi åkte dit var för att dom har Forever 21, hollister. Lite grejer fick följa med hem. Sen tog vi bussen tillbaka som tog evigheter, vi åkte i 1,5 timme typ. Den åkte hissan och tversan, absolut ingen aning varför?! Men sen i Versailles gick vi till affären och handlade lite gott att äta och lite vin och gick hem till mig. Där åt vi lite snabbt, gjorde oss i ordning och korkade upp vinflaskorna för sen skulle vi möta upp Linnea för det stod ett metroparty inne i Paris på väntelistan. Låter kanske lite konstigt men man festar/dansar med en massa folk inuti metron(tunnelbanan) medan den åker runt från station till station med go musik. Det var galet mycket folk men vilken go stämning det var!! Riktigt roligt att fått uppleva det.
Vi lämnade metropartyt runt midnatt för Josefin skulle med sista RER:n hem så jag och linnea fortsatte till en bar Staint Michel som vi varit på innan. Vi var väl i te hemma hos Linnea förrän kl 5 på morgonen...något trötta nästa dag men det var det värt! Jag åkte hem till mig på eftermiddagen och slappade framför datorn. Det var jättefint väder och tänkte gått till slottsparken och lägga mig och läsa i solen men orkade inte...
Istället sparade jag krafterna och kunde göra en liten lyxig svensk middag med en tvist till mig själv. Det blev korv stroganoff med risotto, grönsaker och melon. Mums!


Kommentarer
Postat av: AnnabotH

10 million users
The average daily turnover at Binance, which was launched just a year ago, is about $ 1.5 billion. The number of users of the platform has increased from 2 million, which were at the beginning of the year, to 10 million today, according to Bloomberg. Join the successful ...Binance registration

2018-08-23 @ 21:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0