Vårkänslor

Nu verkar det som att våren är på väg att komma till Paris! Ä N T L I G E N!!! Igår var det soligt och 13 grader ute och ville egentligen gå ut och springa eller gå en lång promenad men efter en veckas guidning runt om i Paris så låg jag kvar i sängen och kollade på Skärgårdsdoktorn. Jag kände mig hyfsat pigg men min kropp behövde vila kändes det som. Även så att jag slipper någon förkylning eller annan sjukdom.

Idag hade jag franska kurs, min andra efter 4 veckors uppehåll (varit sjuk och sen har det varit lov) så det var upp vid 9, duscha, äta god frukost och läsa svenska tidningar. Sen lånade jag min vf cykel och trampade iväg till kursen. Det kändes ännu varmare idag så vinterjackan som jag dumt nog tog hamnade i barnstolen på pakethållaren efter en stund. Härligt att kunna cykla igen! Franska gick bra. Jag märker mer och mer att jag tar plats, alltså pratar mer och förstår allt (gjorde det i början oxå men jag kan svarade lättare nu). Det känns så bra! Dessutom hade vi en "dicte" (skriver från iphonen men det ska vara en aksang åt höger) = läraren läser upp en text och så ska du skriva allt han säger så rätt som möjligt. Jag fick bara två fel på den. Stolt!
Efter kursen cyklade jag hem och lagade mig en "grön" lunch (pasta med spenatsås, gröna bönor, oliver och en macka med brieost). Mums! Handlat lite eftersom affären är stängd imorgon. Nu ikväll så blir det först middag med Linnéa och sen utgång!

Ha en bra kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0