Metroparty

Haha oj jag skulle ju skriva om den helgen som var då....Tiden bara flyger förbi nu...speciellt den här veckan när barnen börjat sitt sommarlov och jag jobbat arslet av mig minst 12 timmar varje dag. Men idag om en vecka åker jag härifrån. Det känns väldigt bra men ändå känns det så jobbigt. Barnen är så underbara just nu. Så det är/kommer bli känslosamt att lämna detta "liv".
Igår eftermiddag hämtade jag A en sista gång på dagis för både mig och henne då hon ska börja skolan nästa år!!! Är hon redan så stor?? Det kändes sentimentalt. Alla gånger jag gått ibland sprungit fram och tillbaka för att hämta och lämna henne. Alla gånger hon gått på alla trappor som finns längs med den vägen och hoppat ner för dom. Dom gulliga fröknarna som alltid frågar hur jag mår när jag kommer in där något streassad emellanåt.
Förra fredagen var det ju H och E jag skulle hämta en sista gång och träffa alla Au pairer, mammor och lärare en sista gång som jag mött varje dag i snart ett år.

I alla fall jag skulle ju skriva om helgen som var (två veckor sedan). På lördagen åkte jag och Josefin till köpcentrumet Velizy 2 som ligger 40 min bort från Versailles med buss. Anledningen att vi åkte dit var för att dom har Forever 21, hollister. Lite grejer fick följa med hem. Sen tog vi bussen tillbaka som tog evigheter, vi åkte i 1,5 timme typ. Den åkte hissan och tversan, absolut ingen aning varför?! Men sen i Versailles gick vi till affären och handlade lite gott att äta och lite vin och gick hem till mig. Där åt vi lite snabbt, gjorde oss i ordning och korkade upp vinflaskorna för sen skulle vi möta upp Linnea för det stod ett metroparty inne i Paris på väntelistan. Låter kanske lite konstigt men man festar/dansar med en massa folk inuti metron(tunnelbanan) medan den åker runt från station till station med go musik. Det var galet mycket folk men vilken go stämning det var!! Riktigt roligt att fått uppleva det.
Vi lämnade metropartyt runt midnatt för Josefin skulle med sista RER:n hem så jag och linnea fortsatte till en bar Staint Michel som vi varit på innan. Vi var väl i te hemma hos Linnea förrän kl 5 på morgonen...något trötta nästa dag men det var det värt! Jag åkte hem till mig på eftermiddagen och slappade framför datorn. Det var jättefint väder och tänkte gått till slottsparken och lägga mig och läsa i solen men orkade inte...
Istället sparade jag krafterna och kunde göra en liten lyxig svensk middag med en tvist till mig själv. Det blev korv stroganoff med risotto, grönsaker och melon. Mums!


Trip till Sverige

Ja då menar jag inte mig än...Men idag om 14 dagar åker jag härifrån på en veckas semester med MIN familj!! Jippi!
Det var faktiskt min vm och den äldsta dottern som åkte till Sverige på en lång weekend förra helgen och lämnade en hysteriskt ledsen H hemma som inte fick följa med...tyckte synd om honom! Han hamnar nästan alltid i kläm stackarn! Så det var inte särskilt skoj (i början i alla fall) på torsdagskvällen när jag skulle sitta barnvakt medan min vp skjutsade dom till flygplatsen. Men när lite choklad togs fram och en film sattes på myste jag riktigt ordentligt med dom så att det glömdes ett tag i alla fall.
Sen på kvällen var jag helt slut efter allt tröstande och somnade bums när jag la huvudet på kudden.

På fredagen var det bara att maka sig upp och köra H till skolan och A till dagis. Därefter körde jag tillbaka till skolan ungefär fast till Josefin och var där tills barnen skulle hämtas igen. Vi chillade mest eftersom vi båda var trötta efter veckan. Men det var alldeles underbart mysigt!
På fredagskvällen kändes det rätt bra att det bara var 4 istället för 6 vid matbordet. Nu menar jag att det var rätt lugnt och inte lika mycket kaos som det oftast kan vara när barnen vägrar äta maten.
Även en hel del intressanta diskussioner på franska blev det också.
Senare på kvällen (natten?) kom Linnea och vi experimenterade fram lite goda fredagsdrinkar och satt och pratade länge, Vi är inga bartendrar men dom blev väldigt goda faktiskt! Eftersom hon kom så sent och vi skulle kunna prata länge så sov hon här.

Helgen berättar jag om i nästa inlägg!!! Hehe!


RSS 2.0